Ansök om US Green Card Lotteri

  • 1.

    STEG

  • 2.

    STEG

  • 3.

    STEG

  • 4.

    STEG

Vi är glada att du har valt att ansöka om US Green Card Lotteriet så att du kan VINNA, Bo och Arbeta i Amerika. Vänligen fyll i den information som krävs här nedan

Personlig informatioin

w

I de flesta fall menas här det land där sökande föddes. Men om en person föddes i ett icke kvalificerat land men hans/hennes make/maka föddes i ett kvalificerat land, så kan personen hävda make/makas födelseland under förutsättning att sökande och make/maka ges visum och inreser till U.S. samtidigt. Även om en person föddes i ett icke kvalificerat land, men ingen av hans/henner föräldrar föddes där eller bodde där vid tiden för barnets födelse, så kan den personen hävda att en av föräldrarnas födelseländer som fosterland.

Kontakt information

Utbildningsinformation

Utbildning *

Du måste ha minst en gymnasieexamen som visar en fullständigt genomförd studiekurs (yrkesskolor eller likvärdigt är inte godtagbara) eller vara en kvalificerad arbetskraft i ett yrke som kräver minst två års utbildning eller arbetserfarenhet för att vara kvalificerad (besök http://online.onetcenter.org/ för att se om ditt yrke kvalificerar) för ett Diversity Visum.

Ytterligare information

Vad är ditt nuvarande civilstånd? *

Barn

JA, jag vill få viktig information och nyhetsbrev.
Ja, jag har läst och accepterar villkoren Villkor

Avsluta prenumeration Framgångsrik

Din e-post har tagits bort från vår nyhetsbrev.

« return to our website