Zgłoś się do Loterii Zielonej Karty

  • 1.

    KROK

  • 2.

    KROK

  • 3.

    KROK

  • 4.

    KROK

Jesteśmy szczęśliwi, że wybrałeś(aś) zgłoszenie do Loterii Zielonej Karty, aby móc Wygraj, mieszkaj i pracuj w Ameryce. Proszę wypełnić informację wymaganą poniżej

Dane osobowe

w

W większości przypadków to oznacza kraj, w którym urodziła się osoba wypełniająca zgłoszenie. Jednak jeżeli ta osoba urodziła sie w kraju który się nie kwalifikuje, ale jej/jego współmałżonek(a) urodziła się w kraju, który się kwalifikuje, ta osoba może podać kraj urodzenia współmałżonka(i), o ile obie osoby otrzymają wizy i przyjadą do USA w tym samym czasie. Dodatkowo, jeżeli osoba urodziła sie w kraju który się nie kwalifikuje, ale żadne z jej rodziców nie urodziło się lub nie przebywało tam w czasie urodzenia, taka osoba może podać miejsce urodzenia jako kraj urodzenia jednego z rodziców.

Dane kontaktowe

Szczegóły wykształcenia

Wykształcenie *

Musisz posiadać co najmniej świadectwo szkoły średniej, potwierdzające ukończenie pełnego programu nauczania (szkoły zawodowe lub ich odpowiedniki nie są akceptowane), lub być pracownikiem biegłym w dziedzinie, w której kwalifikacja wymaga co najmniej dwóch lat szkolenia lub doświdaczenia (odwiedź http://online.onetcenter.org/ aby zobaczyć czy twój zawód się kwalifikuje

  • Szkoła podstawowa tylko

  • Szkoła średnia, bez matury

  • Szkoła średnia matura

  • Szkoła zawodowa

  • Kursy uniwersyteckie

  • Dyplom uniwersytetu

  • Kursy na poziomie magisterskim

  • Dyplom magisterski

  • Kursy na poziomie doktorskim

  • Doktorat

Dalsza Informacja

Jaki jest Twój obecny stan cywilny? *

  • Nieżonaty / niezamężna

  • Żonaty

  • Rozwiedziony

  • Wdowiec / wdowa

  • W separacji prawnej

Dzieci

TAK, chcę otrzymywać ważne informacje i biuletyny.
Tak, przeczytałem i akceptuję Warunki korzystania z usługi Regulamin
Kontynuuj >>