Ansøg i Green Card Lotteriet

EV SSL

Verificeret og Godkendt af
Comode SSL website

Vi er glade for at du har valgt at deltage i det store ”Green Card Lotteri” i USA, så du har mulighed for lovligt at bo og arbejde permanent i USA. For at deltage skal du udfylde skemaet nedenfor.

Personlige Oplysninger

 
I de fleste tilfælde vil dette betyde det land hvor ansøgeren er født. Hvis en person var født i et ikke godkendt land men hans/hendes ægtefælle blev født i et godkendt land kan denne person benyttes ægtefældens fødselsland i stedet for sit eget land, dette kræver at både ansøger og ægtefælde udstedes Green Card og sammen indrejser i USA på samme tidspunkt. Desuden, hvis en person blev født i et ikke godkendt land og ingen af hans/hendes forældre var født eller havde bopæl i det pågældende land under fødslen kan denne person benytte en af forældrenes fødeland..

Kontakt Oplysninger

Uddannelses Oplysninger

Ansøgeren skal have bestået minimum Gymnasiet eller Handelsskole med et eksamensbevis (Folkeskolen eller lignende udannelser kan ikke accepteres), eller ansøgeren skal have arbejdet i minimum 2 år som en kvalificeret medarbejder med et arbejde som kræver minimum 2 års udannelse, træning eller erfaring for at arbejde i den pågældende stilling. (besøg http://online.onetcenter.org/ {dette link vil åbne i et nyt vindue} for at se om dit arbejde kvalificere sig) for deltagelse i Green Card Lotteriet

Kun folkeskole
Gymnasiet / Handelsskole (ikke bestået)
Gymnasiet / Handelsskole (bestået)
Faglig uddannelsesinstitution
Universitets kursus
Universitets uddannelse (bestået)
Diverse bestået kurser
Bestået en MASTER uddannelse
Doktor grads kursus
Doktor uddannelse (bestået)

Yderligere Information

Ikke gift
Gift
Skilt
Enke
Separeret

Børn

 



Security Verified Seal Certified by Trust Guard Privacy Verified Business Seal
EV SSL Certificate