Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Venligst også se vores knowledge database for flere FAQ.


Hvad er et "Green Card"?

Et Green Card giver permanent opholds- og arbejdstilladelse i USA. Med et Green Card kommer du til at arbjede og leve på lige fod med en amerikansk statsborger, og du vil f. eks. kunne arbejde i offentlige instanser og modtage sygehjælp. Dit Green Card gælder for livstid, så længe du er bosiddende i USA. Green Card ændrer ikke noget på dit statsborgerskab, men du kan, hvis du vil, på et senere tidspunkt søge om amerikansk statsborgerskab.


Hvem kan deltage i Lotteriet?

Du kan deltage lige meget, hvor du bor - også hvis du allerede opholder dig i USA. For at kunne deltage, skal du være født i et af de godkendte lande, samt minimum have en afgangseksamen svarende til "US high school diploma" (12 års skolegang) eller to års erhvervserfaring inden for de sidste 5 år i et job, som kræver mindst 2 års uddannelse eller erfaring at udføre. (Dokumentation for skoleophold eller arbejde samt ren straffeattest skal ikke medsendes ansøgningen, men skal være til stede ved et senere interview). Det er ikke nødvendigt at kunne tale eller skrive engelsk. Det er ikke nødvendigt at have relateret familie i USA. Det er ikke nødvendigt at have en vis sum penge. Det er kun nødvendigt at kunne kvalificere sig som en "immigrant", hvilket betyder, at du ikke må være straffet for kriminalitet, du må ikke være mentalt forstyrret, du skal kunne arbejde og forsørge dig selv og du må ikke være en belastning for det amerikanske samfund. Du kan tilmed deltage, selv om du lever af din pension.


Er der mulighed for at deltage hvis jeg er født i et diskvalificeret land?

Ja, ifølge "Section 202(b) of the Immigration Nationality Act" kan personer, der er født I et diskvalificeret land deltage, såfremt personens ægtefælle er født i et kvalificeret land. Du skal bolt vælge at benytte din ægtefælles fødeland. Ligeledes kan personer, som er født i et diskvalificeret land deltage, hvis personens forældre ikke er født eller bor/boede permanent i det pågældende land på fødselstidspunktet. Du skal derfor vælge at benytte dine forældres fødeland.


Skal jeg indsende ny ansøgning hvert år?

Loven siger, at man skal udfylde en ny ansøgning for hvert år, man ønsker at deltage. Tidligere deltagelse har ikke indflydelse på deltagelse i kommende lotterier.


Skal jeg indsende ny ansøgning hvert år?

Loven siger, at man skal udfylde en ny ansøgning for hvert år, man ønsker at deltage. Tidligere deltagelse har ikke indflydelse på deltagelse i kommende lotterier.


Hvorfor bliver nogle lande diskvalificeret?

Det er USA´s intention at få et så bredt udvalg af immigranter som muligt. Loven siger, at man ikke vil have immigranter fra "high admission" lande, dvs. lande, som inden for de sidste 5 år, har haft mere end 55.000 immigranter. Hvert år lægger immigrationskontoret og "Naturalization Service (INS)" de seneste 5 års immigrationer sammen for at finde ud af hvilke lande, der skal ekskluderes fra dette års lotteri. Derfor kan listen af godkendte lande variere fra år til år. Det vil sige, at fordi dit land er diskvalificeret et år, er det ikke ensbetydende med, at det er diskvalificeret det efterfølgende år. Du kan derfor godt ansøge gennem U.S. Green Card Office, og vi vil opbare din ansøgning og sørge for at din ansøgning bliver indsendt, når dit land igen er godkendt.


Hvad sker der hvis jeg sender flere ansøgninger i samme navn?

Det er KUN tilladt at indsende én ansøgning pr. lotteri. Overtrædes dette vil det medføre, at personen bliver diskvalificeret og dermed ikke deltager i lotteriet.over 21 years of age must file separate applications.Submitting separate applications for you and your spouse double your chances of winning.


Er der en minimumsalder for at ansøge?

Der er ingen minimumsalder for at ansøge. Men kravet om uddannelse eller erhvervserfaring vil formentligt diskvalificere mange ansøgere under 18 år.


Hvordan er udvælgelsesproceduren og hvor mange udtrækkes der?

National Visa Center (NVC) inddeler alle indkomne ansøgninger i seks geografiske regioner, og hver ansøgning får tildelt et individuelt nummer. Det er ud fra disse numre, at lodtrækningen foregår. Der vil i alt blive udtrukket 55.000 ansøgninger i lotteriet. Når alle 55.000 er udtrukket stopper lotteriet. Når en person bliver udtrukket får han/hun direkte besked fra NVC. Ansøgere, som ikke bliver udtrukket, vil ikke blive kontaktet.


Hvordan finder jeg ud af om jeg har vundet?

Vindere får direkte besked via "US Green Card Office Ltd" og KUN vindere. Hvis du ikke er blevet udtrukket, vil du ikke få besked. Det er ikke muligt at få en liste over vindere eller personer, som ikke er blevet udtrukket.


Må ægtefæller hver for sig ansøge i samme lotteri?

Ja. At deltage med separate ansøgninger giver dobbelt chance for at vinde.


Hvis jeg vinder – Hvad så med min familie?

Når du modtager et "Green Card" gennem lotteriet, får du automatisk lov til at medbringe din ægtefælle samt ugifte børn under 21 år, såfremt disse har været anført og navngivet på din ansøgning. De vil ligeledes få udstedt et Green Card på samme vilkår som dig.


Hvad er chancen for at vinde?

Det er ikke til at sige på nuværende tidspunkt, da man ikke ved, hvor mange deltagere der vil være i år. Men hvis du ikke deltager, vinder du i hvert fald ikke.


Hvor bliver lotteriet afholdt?

På The National Visa Center I USA.


Må personer som søger Visum (Green Card) på anden vis deltage?

Ja, dette har ingen indflydelse på dette lotteri.


Hvad indebærer "Free Transport"?

Hvis du bestiller denne service vil U.S. Green Card Office Ltd, hvis du bliver udtrukket, betale alle dine omkostninger, op til et maximum beløb af Kr. 60.000, ved din/jeres flytning til USA. Denne service inkluderer persontransport af hele familien, transport af husdyr, såfremt de lovligt kan indføres i USA, samt transport af samtlige møbler, som tilhører familien. Transport vil blive foretaget via skib. Køretøjer er ikke inkl. i denne service. Forsikring af ejendele er for egen regning.



Security Verified Seal Certified by Trust Guard Privacy Verified Business Seal
EV SSL Certificate